Ocena dostawców

Dobry stosunki z dostawcami są bardzo ważne. Będziemy omawiać w jaki sposob budować oraz utrzymywać dobre relacje w dziale zakupów.

Procurement English #2

Naučíme vás mluvit anglicky – online, kdykoliv a kdekoliv. Prohlubte s námi zábavnou formou svoje znalosti snadno a efektivně. Každá lekce se věnuje tematickému okruhu z oblasti Procurementu a obsahuje nejen slovní zásobu, ale také konkrétní příklady využití s ohledem na gramatiku anglického jazyka.

KO kritéria

Petra Flagner zužitkovává svoje zkušenosti a transformuje je do zjednodušování nákupních procesů. Ulehčuje tak život nákupčím. Umí stanovit univerzální KO kritéria – ty které fungují vždy?

Nákupní slovník vol. 20

20. díl seriálu Nákupního slovníku s Martinem Wiedermanem. Východiskem bude připravovaný Nákupní slovník a zajímají nás názory praktiků, kritické, nesouhlasné i ty z jiné perspektivy či oboru. Pro profesionály bude zajímavé zjištění, jak se obor posunul za poslední roky.

Dovednosti budoucnosti

GOOGLE a dovednosti pro budoucnost. Povídání o tom, které z nich potřebujeme dnes víc a taky o komunitách, co mění, propojují a stabilizují svět. Rozhovor s Filipem Goszlerem, který je od roku 2016 v pozici Community Navigator googlovské komunity GUG.CZ

Nákupní slovník vol. 19

19. díl seriálu Nákupního slovníku s Martinem Wiedermanem. Východiskem bude připravovaný Nákupní slovník a zajímají nás názory praktiků, kritické, nesouhlasné i ty z jiné perspektivy či oboru. Pro profesionály bude zajímavé zjištění, jak se obor posunul za poslední roky.

Ako sa nám darí využívat DNS s nízkou hodnotou (2. časť)

Ohliadnutie za rokom 2021 z pohľadu vyhlásených Dynamických nákupných systémov v nízkej hodnote. Čo sa podarilo. Aké sú nové skúsenosti. Čo je možne robiť lepšie. Kde sa narazilo na limity a obmedzenia. Akú radosť, úspech a výsledok to prinieslo. A či je to cesta, ktorú plánujú udržať i pre tento rok. Teším sa na ďalší rozhovor s mojim hosťom Milanom Hamalom […]

Kontroverzní losovačka

Jirka Šimon je trendově založený. Do svých zakázek vkládá zkušenosti ze zahraničí, ale nebojí se využít ani domácí loterijní společnosti. Aby vše bylo transparentní, nezávislé a nezpochybnitelné.

Střet zájmu ve veřejných zakázkách

Webinář představí problematiku střetu zájmu ve veřejných zakázkách. Jak střet zájmu chápat, na co si dávat pozor a jak mu předcházet. Lektorem je Marek Zelenka z Oživení, který se problematice střetu zájmu aktivně věnuje. V rámci webináře představí konkrétní příklady možného střetu zájmu a doporučení, jak by zadavatelé v podobných případech měli postupovat.