Procurement English #5

Naučíme vás mluvit anglicky – online, kdykoliv a kdekoliv. Prohlubte s námi zábavnou formou svoje znalosti snadno a efektivně. Každá lekce se věnuje tematickému okruhu z oblasti Procurementu a obsahuje nejen slovní zásobu, ale také konkrétní příklady využití s ohledem na gramatiku anglického jazyka.

Za jeden provaz: obchod a nákup

Vztah nákupčího a obchodníka, v jedné společnosti, nebo na straně klientské, to je věčné téma. Představy o práci, roli a schopnostech toho druhého, stále plné předsudků a mýtů..proč tomu tak je? Otázka spolupráce obchodního i nákupního oddeleni  je pro úspěch celé firmy klíčová, bohužel ne vždy se ale toto obejde v každé firmě bez problémů. […]

Słownik Zakupowy vol. 12

Słownik zakupowy prezentuje pojęcia związane z zakupami i przedstawia je od strony praktycznej. Istnieje możliwość uczenia się na błędach innych, a także śledzenia trendów. Nieoczekiwane zjawiska rynkowe niosą ze sobą również konieczność reagowania w inny sposób niż ten, do którego jesteśmy przyzwyczajeni podczas zakupów. Pojęcia, o których mówimy, będą częścią elektronicznego słownika zakupów, uzupełnionego o […]

Nákupní slovník vol. 27

27. díl seriálu Nákupního slovníku s Martinem Wiedermanem. Východiskem bude připravovaný Nákupní slovník a zajímají nás názory praktiků, kritické, nesouhlasné i ty z jiné perspektivy či oboru. Pro profesionály bude zajímavé zjištění, jak se obor posunul za poslední roky.

Kreativita & zákon

Další díl seriálu KREATIVITA & ZÁKON. Jak ochránit kreativitu a z ní plynoucí nápady, myšlenky, texty, melodie, fotky, filmy, slogany, hlášky a vůbec všechno, co ideamaker – autor trousí kolem sebe každý den, někdy pracně a někdy jen tak mimoděk. Moderuje Jiří Hradský. Právník advokátní kanceláře SEDLAKOVA LEGAL, kde se věnuje zejména ochraně dat.

Aukcje elektroniczne, a może hazard? cz.2

Negocjacje w formie aukcji elektronicznej każdy zna. Czy adrenalina i chęć wygrania aukcji może zmienić formę negocjacji? Zapraszamy na rozmowę o wpływie świadomości oferentów w negocjacjach na wyniki i przebieg postępowania.